Αφορά κάθε ενδιαφερόμενο


-Η επίσκεψη στον χώρο σας χρεώνεται με το ποσό των 20 ευρώ.

Η χρέωση αυτή μου εξασφαλίζει τα έξοδα κίνησης και είναι ένα μικρό αντίτιμο για τον χρόνο (2ωρο/3ωρο++ )που σας αφιερώνω κατίδίαν.....

 -Αφιερώστε χρόνο ώστε να κάνετε την καλύτερη δυνατή έρευνα αγοράς, και την καλύτερη δυνατή επιλογή καλλιτέχνη, κρίνοντας όχι μόνο από την τιμή αλλά κυρίως από το βιογραφικό του, την εμπειρία του, την ποιότητα των έργων του, μελετώντας τα διάφορα έργα που εκθέτει ο κάθε καλλιτέχνης στην ιστοσελίδα του. Μην μένετε μόνο στο πρώτο θέμα που σας άρεσε. Αν το σύνολο των έργων του σας ικανοποιεί, τότε προχωρείστε σε επικοινωνία μαζί του για την παραγγελία σας.

-Επειδή η τοιχογραφία  είναι ένας κλάδος που ανθεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, πολλοί ερασιτέχνες έχουν παρυσφρείσει στο χώρο ώστε να εξασφαλίσουν εργασία, αλλά ακόμα και επαγγελματίες από άλλους χώρους -αγιογράφοι, γραφίστες, μπογιατζήδες,κτλ. χωρίς να έχουν την απαραίτητη εμπειρία και εξειδίκευση. Γι'αυτό, επιβάλλεται να διαβάσετε το βιογραφικό του καλλιτέχνη, ώστε να γνωρίζετε την προηγούμενη εμπειρία και διαδρομή του.

- Προτιμήστε την τηλεφωνική επικοινωνία γιατί είναι πιο άμεση και δίνεται έτσι τη δυνατότητα στον καλλιτέχνη να εκτιμήσει καλύτερα τις απαιτήσεις σας και να σας κατατοπήσει σχετικά με το κόστος.

- Φροντίζετε να προγραμματίζεται εγκαίρως την τοιχογράφηση του χώρου σας, ιδανικά προ διμήνου. Μην το αφήνεται για την τελευταία στιγμή.
Ο έγκαιρος προγραμματισμός, διευκολύνει την σωστή προετοιμασία τόσο τη δική σας όσο και του καλλιτέχνη, την ήρεμη εκτέλεση της εργασίας και βοηθά στο άριστο αποτέλεσμα του έργου.